Lomakkeet

Lomakkeet

Isännöitsijäntodistusta tarvitaan yleensä asuntokaupassa sekä pankkia varten luotonantotilanteissa. Isännöitsijäntodistuksesta selviää osakkeita, huoneistoa ja yhtiötä koskevat tiedot. Asuntokauppaa varten isännöitsijäntodistus tilataan liitteineen.

 

Isännöitsijäntodistuksen liitteitä ovat yhtiön yhtiöjärjestys, virallinen tuloslaskelma- ja tase, talousarvio, toimintakertomus, kunnossapitotarveselvitys, selvitys tehdyistä kunnossapitotöistä, energiaselvitys, pohjapiirrustus.

Talonkirjaote tarvitaan yleensä asumistukiasioita varten.

Täytä asiakirjojen tilauslomake tästä

Käytä tätä lomaketta jos haluat varata autopaikan.

Täytä autopaikan varauslomake tästä

Jos havaitset, että taloyhtiössänne rikotaan järjestyssääntöjä tai käyttäydytään häiritsevästi, voitte ilmoittaa asiasta isännöitsijätoimistoon. Asumisrauhan säilyttämiseksi asiaa voi selvitellä ensin itse naapurin kanssa, koska voi olla tilanteita, ettei naapuri ole ymmärtänyt rikkoneensa järjestyssääntöjä tai aiheuttaneensa häiriötä.

 

Häiriöilmoitus tulee aina tehdä kirjallisesti, hallitus ja isännöitsijä eivät käsittele muunlaisia. Voitte ilmoittaa häiriöstä meille tällä lomakkeella.

Täytä häiriöilmoitus tästä

Tällä lomakkeella voit tehdä mittarilukemailmoituksen.

Täytä mittariukemailmoitus tästä

Alle voit täyttää ilmoituksen pienemmistä muutostöistä, kuten esim. kiukaan tai hanan vaihdosta. 

Täytä muutostyöilmoitus tästä

Isompia muutostöitä varten voit ladata muutostyöilmoituksen PDF:nä, joka tulee postittaa hyvissä ajoin isännöitsijätoimistolle osoitteeseen 

 

K-S Tili ja Isännöinti Oy

Laukaantie 12, 41340 Laukaa

 

tai lähettää sähköpostilla osoitteeseen toimisto@kstili.fi.

 Lataa muutostyöilmoitus PDF:nä tästä 

Tällä lomakkeella voit tehdä lähtöilmoituksen.

Täytä lähtöilmoitus tästä

 
Tällä lomakkeella voit tehdä tuloilmoituksen.

Voit tehdä vikailmoituksen oheisella lomakkeella, jos asunnossasi on taloyhtiön korjausvastuuseen kuuluvia vikoja. Tarkista ennen vikailmoituksen tekoa vastuunjakotaulukosta, kuuluuko korjattava vika taloyhtiön vai asukkaan vastuulle. Jos olet epävarma vastuunjaosta, on aina parempi ilmoittaa havaitusta viasta kuin jättää ilmoittamatta. Kiireellisissä tapauksissa ota aina yhteys taloyhtiösi huoltopäivystykseen, mikäli sellainen on.

Täytä vikailmoitus tästä

Kysyttävää?

Mikäli et löytänyt etsimääsi tai haluat lisätietoja, ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Scroll to Top