Yrityksen kuvaus

K-S Tili ja Isännöinti Oy omistaa pääosakkuuden Isännöitsijätoimisto Vesa Kauppinen Oy:stä, jolla on jo yli 30 vuoden kokemus isännöinnistä ja kiinteistönhoidosta. Laajan ja toimivan yhteistyökumppaniverkostomme avulla olemme saavuttaneet pitkät ja luottamukselliset asiakassuhteet, mikä on osoitus asiakastyytyväisyydestä ja perusta hyvälle yhteistyölle myös jatkossa. Pyrimme aktiivisesti kehittämään työtämme ja toimintaamme vastaamaan paremmin asiakkaiden ja ajan vaatimuksia.

Tällä hetkellä meillä on isännöitäviä kiinteistöjä yhteensä noin 100 kohdetta.

Henkilökuntaamme kuuluu kuusi isännöitsijää sekä erittäin kokeneet vuokranvalvoja ja kirjanpitäjä.

Työntekijöiden pitkän kokemuksen, kiinteistöalan ja taloushallinnon tutkintojen suorittamisen (mm. RI, IAT, ITS, AIT, VVT, KTM) lisäksi pidämme tietomme ajan tasalla jatkuvalla koulutuksella. Kaikilta isännöitsijöiltämme edellytämme vähintään isännöitsijän ammattitutkinnon suorittamista ja työnantajana annamme mahdollisuuden tutkinnon suorittamiseen työajan puitteissa. Lisäksi osallistumme säännöllisesti mm. Kiinteistöalan koulutuskeskuksen ja Suomen Kiinteistöliiton koulutustilaisuuksiin (K-S Kiinteistöyhdistys) sekä seuraamme alan ajankohtaista julkaisutoimintaa.

 

Tavoitteemme on olla helposti tavoitettava, helposti lähestyttävä, luotettava ja asiantunteva yhteistyökumppani!

 

Asiakastyytyväisyys

Kesällä 2011 suoritimme asiakastyytyväisyyskyselyn 60 taloyhtiöön. Kyselyssä selvitimme asiakkaidemme mielipiteitä isännöitsijöidemme toiminnasta (mm. ammattitaidosta, palvelualttiudesta, tavoitettavuudesta, luotettavuudesta) ja kokousjärjestelyiden toimivuudesta sekä asiakaspalvelusta yleisesti toimistollamme. Isännöitsijöiden toiminnasta kokonaisuutena saimme arvosanan 4,4 (asteikolla 1-5), toimistomme sijaintiin oltiin erittäin tyytyväisiä ja asioinnin helppous toimistollamme koettiin hyväksi. Kokousjärjestelyistä saimme arvosanan 4,7. Asiakastyytyväisyyskyselyn pohjalta asetettiin isännöitsijöillemme tavoitteita, kuten tiedottamisen parantaminen ja isännöitsijöiden aktiivisuuden lisääminen taloyhtiöihin päin mm. säännöllisten kiinteistökatselmusten tekeminen. Asiakaskyselyn pohjalta myös toimiston aukioloaikaa muutettiin.